Πυρανίχνευση και Πυροπροστασία

Πυρανίχνευση

Η γρήγορη ανίχνευση μιας πυρκαγιάς σώζει ζωές και περιουσίες και ταυτόχρονα εξοικονομεί χρήματα.  Διότι μπορεί να υπάρχουν εγκατεστημένα συστήματα πυρόσβεσης αλλά να μην  τυχαίνουν του απαραίτητου ελέγχου και συντήρησης με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τη δεδομένη στιγμή μιας απρόσμενης πυρκαγιάς.

Η Fire Defender  με την αποδεδηγμένη εμπειρία και γνώση στην εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης μπορεί να σας συμβουλεύσει για το ποιες είναι οι ανάγκες σας για συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς, τη θέση και την εγκατάσταση νέων πυροσβεστήρων και αναβάθμιση παλαιών,  εάν και εφόσον υπάρχουν.

Πυροπροστασία

΄Ενας κακοσυντηρημένος ή ακατάλληλος πυροσβεστήρας είναι τόσο επικίνδυνος όσο ένας ανύπαρκτος πυροσβεστήρας και ένα μη εκπαιδευμένο προσωπικό στη χρήση πυροσβεστικού εξοπλισμού μπορεί να αποβεί επικίνδυνο τόσο για το ίδιο όσο και για τον περίγυρό του. Γι αυτό, αν και μπορεί να βρείτε φθηνότερο εξοπλισμό αλλού, η Fire Defender εγγυάται ότι θα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες, τον ασφαλέστερο εξοπλισμό και την πιο επαγγελματική εκπαίδευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες