Πυράντοχες Πόρτες

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης επώνυμου Ιταλικού εργοστασίου, στη Κύπρο.

Πόρτες Πυράντοχες – Πόρτες Πυρασφάλειας

Όπως ξέρετε πολύ σοβαρό ρόλο, στην προσπάθεια επιβράνδυσης και περιορισμού της πυρκαγιάς, έχουν τα πυράντοχα κουφώματα και κυρίως οι πύραντοχες πόρτες ή αλλιώς «πόρτες πυρασφάλειας».

Σύμφωνα με τον «Κανονισμό πυροπροστασίας νέων κτιρίων»σε όλα τα κτίρια (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτήρια κλπ.) πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν πυροπροστατευόμενα διαμερίσματα και οδεύσεις διαφυγής τα οποία σφραγίζονται με πόρτες πυρασφάλειας με αντοχή στη φωτιά (πχ. REI 60′) ανάλογα με τον εκάστοτε κανονισμό.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πυράντοχες πόρτες, μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για χώρους κατοικιών, για χώρους ειδικών χρήσεων (νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία κλπ.) αλλά και για βιομηχανικούς χώρους. Οι πόρτες μας είναι μεταλλικές, ξύλινες και γυάλινες. Το ειδικό πυράντοχο γυαλί επιτρέπει την εκμετάλλευση του φυσικού φωτισμού, αλλά και την ορατότητα και από τις δύο πλευρές. Οι μεταλλικές πόρτες αλλά και τα πλαίσια στις γυάλινες διατίθενται σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις RAL, ικανοποιώντας έτσι όλες τις απατήσεις περί αισθητικής. Οι πόρτες πυρασφάλειας μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορα συστήματα όπως αυτόματου κλεισίματος με αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας, σύστημα συγκράτησης σε ανοιχτή θέση, μπάρες πανικού, ειδικές πυράντοχες κλειδαριές, πυράντοχους μεντεσέδες και πόμολά. Διαθέτουν πυροδιογκούμενη ταινία καπνοστεγανότητας για στεγανοποίηση από καπνό και άλλα πτητικά αέρια.

Χαρακτηριστικά

Πόρτες μονόφυλλες ή δίφυλλες πυρασφάλειας με βάση την:

  • Ευρωπαϊκή και Ιταλική Νομοθεσία κατά REI 60 και 120 λεπτών.
  • Πιστοποιημένες και ελεγμένες με βάση τον κανονισμό UNI 9723.
  • Κάσσα ατσάλινη, πάχους 2,0 mm, γαλβανισμένη και περασμένη με αστάρι και ηλεκτροστατικά βαμμένη.
  • Πόρτες Πυράντοχες με κάσσα περιμετρική με 6 εντοιχισμένες λάμες.
  • Με ταινία θερμοδιογκούμενη πάνω στην κάσσα για καπνοστεγάνωση.
  • Με δύο ατσάλινους μεντεσέδες, ο ένας ρυθμιζόμενος με ελατήριο για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας.
  • Φύλλο από γεμισμένο θερμοδιογκούμενο υλικό.
  • Δυνατότητα κατασκευής των πορτών και με τζάμι.

Εξειδικευμένο συνεργείο για άμεση τοποθέτηση.

  • Εξοπλίζονται με μπάρες πανικού, μηχανισμό επαναφοράς, φεγγίτες, Η/Μ Τοίχου, κλειδαριά διπλής ασφάλισης.

Ποιότητα

Πυράντοχες πόρτες κατασκευασμένες και εγκεκριμένες σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς και Ιταλικούς κανονισμούς, με πλαίσιο από ατσάλινο πρεσσαριστό προφίλ σε ενα απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ευρώπη, περνώντας απο τις δυσκολότερες δοκιμασίες.
Tο κάθε έργο αντιμετωπίζεται με διαφορετική γωνία, καθότι όπως γνωρίζεται οι απαιτήσεις διαφέρουν και προσπαθούμε, όσο αυτό είναι δυνατό να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα τηρώντας πάντοτε την νομοθεσία που διέπει τις ΕΙΔΙΚΕΣ αυτές Πυράντοχες Πόρτες και όλους τους τεχνικούς κανόνες. Για όποιες διευκρινήσεις ή απορίες για τα παραπάνω οι υπεύθυνοι στο τμήμα Πυράντοχων θυρών, είναι στη διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας