Το προφίλ μας

Η Fire Defender είναι ιδιωτική εταρεία με έδρα τη Λευκωσία και δραστηριποιείται σε ολόκληρη τη Κύπρο. Με εξειδίκευση στην πρόληψη των πυρκαγιών, την ανίχνευση και την προστασία από τη φωτιά, προσφέρει προσιτές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους σας ασφαλείς από τον κίνδυνο μιας πυρκαγιάς.

Η επιτυχία μας εστιάζεται στον τρόπο που λειτουργούμε δημιουργώντας άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας στους οποίους, μετά από σωστή μελέτη των αναγκών τους, τους προτείνουμε τις σωστές λύσεις πυροπροστασίας. Από τον αναγκαίο εξοπλισμό που χρειάζεται να εγκαταστήσουν μέχρι την σωστή εκπαίδευση για την χρήση του.

Έχουμε πιστοποιηθεί για εγκατάσταση / διαχείριση / συντήρηση συστημάτων πυρόσβεσης. Έχουμε πιστοποιηθεί επίσης ως επίσημος αντιπροσωπος για εγκατάσταση προϊόντων πυρόσβεσης, καθώς και τα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης από παγκόσμια γνωστή εταιρείας πιστοποιήσης. Έχουμε εκπαιδευτεί για την εγκατάσταση επώνυμων πόρτων, εισόδων και τα παραθύρων τα οποία είναι κατασκευασμένα από εξειδικευμένη εταιρεία στην Ιταλία.

Με ένα απλό τηλεφώνημα ή email o ειδικός της εταρείας μας θα βρεθεί κοντά σας για να επιθεωρήσει τους χώρους σας και να σας συμβουλεύσει για τα μέτρα που πρέπει να λάβετε για προστασία απο τον εφιάλτη της  φωτιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!